Напишете дума/думи за търсене

Най-добрите певци според зодиака

Овен

Няма “Не мога”

Как пеят те? С апломб, разбира се. При тях няма: “Ама не знам сега, ама не мога...” За Овните всичко тръгва от ранното детство. Те се чувстват предопределени, независимо за коя област става дума. С пословичната си енергичност и упорство постигат набелязаната цел, дори да трябва да прегазят цели кошари по пътя си. Нищо чудно, че Овни са едни от най-невероятните певци - Елтън Джон, Нора Джоунс, Даяна Рос, Селин Дион, Стивън Тайлър. От българите - Йълдъз Ибрахимова, Хилда Казасян, Рут Колева, Георги Минчев, Панайот Панайотов, оперната прима Цветана Бандаловска, оперната и народна певица Гюрга Пинджурова.

Телец

Адел има ли гърло?

Сетете се за Адел и пак задайте въпроса могат ли Телците да пеят. Разбира се, че да. Дори да не могат, то поне са музикални. Ако ли не... е, тогава положението става страшно. Това, че има кошмарен глас и е настъпен по ушите, никога не е било причина за един Телец да се въздържи от пеене. Единственият начин да го спрете, е като му сервирате храна. Тя винаги е на първо място в сърцето на Телеца. Крис Браун, Уили Нелсън, Стиви Уондър, Били Джоел, Барбра Стрейзънд са представители на този знак. В България Телци са едни от най-големите - Лили Иванова, Гена Димитрова, Борис Христов, Стефка Берова, Васил Петров, а също и рапърите Криско и 100 Кила.

Близнаци

Даже на два гласа

Е, щом са Близнаци, очаква се да пеят в двуглас. Трудно им се получава професионалното пеене на представителите на този знак, понеже все нещо не могат да концентрират усилията си в една единствена област. Иначе са много надарени. Не непременно вокално - Близнаците, които нямат глас, обикновено нямат и слух. В повечето случаи имат достатъчно такт, за да не натрапват недъга си на околните. Да не пренебрегваме този слънчев знак, защото Близнаци са хора като Боб Дилън, Принс, Пол Маккартни, Тупак Шакур, а също и Мариана Попова и Васко Кръпката (двамата са родени и на една дата - 6 юни), Борис Гуджунов, Георги Станчев и Тома Здравков.

Рак

Не са баш чучулиги

Рядко се случва Рак да шета и да си тананика - не е чучулига, все пак. Въпреки това някои го правят. Да се чуди човек защо ли, с този стържещ тембър. Когато могат да пеят обаче, го правят с душа и сърце. Може да забележите характеристиките на Рака в певци като Карлос Сантана, Ринго Стар, 50 Cent. Известните българи, родени под този знак, са Богдана Карадочева, Белослава, Петя Буюклиева, оперните звезди Веселина Кацарова, Арон Аронов и легендите в жанра Илка Попова, Люба Велич, Мими Балканска. Типичната съвестност, стриктност и прецизност на Рака проличава и в професионалното му усъвършенстване.

Лъв

И да не умеят, кой ще ги спре

Най-нафуканите и едни от най-успелите певци са все Лъвове. Те вечно са в устата на хората. Изключително амбициозни са и винаги постигат това, което са си наумили. Ще разберете че е така, когато припомним, че Лъвици са Мадона, Дженифър Лопес, Уитни Хюстън. Под този знак е роден и Слаш. България се гордее с таланти като Красимира Стоянова, Михаил Белчев, Кристина Димитрова, Валди Тотев, Стефка Оникян, Никола Гюзелев и Орлин Горанов. За останалите Лъвове, които все още не са така известни, се говори, че имат приятен глас, дори и да не са големи гърла. Те не страдат от стеснителност и с желание се изявяват винаги когато се намери кой да ги слуша.

Дева

В тях има много страст

Не е за вярване, че има Деви, които въобще са готови да си отворят устата да пеят, но е така! Човек би си помислил, че Девата първо ще се подготви при вокален педагог, след това ще се увери, че гласът й звучи добре, после ще се упражнява, след това ще отиде отново на вокален педагог... И така, докато остарее, без да е стъпила на сцена. Озадачаващ е фактът, че под този знак са родени буйни и страстни певици като Бионсе, Шаная Туейн, Пинк и Ейми Уайнхаус. Деви са Николина Чакърдъкова, Анна Томова-Синтова, Николай Гяуров, Васил Найденов, Йорданка Христова, Нели Рангелова. А също и незабравимите Веселин Маринов и Милко Калайджиев.

Везни

Отказват да се излагат

За тях е важно да ги харесват. Везните са символ на баланса - баланс в поведението, в облеклото. Нали не си представяте, че ще извършат нещо толкова ексцентрично, като да се изтъпанят пред многобройна публика и запеят “Кен лий” на караокето? Везната ще пее пред хора само ако е сто процента убедена, че го умее и има певчески талант. Но като цяло на Везните силата им е в общуването.

Сред познатите ви Везни са Джон Ленън, Рей Чарлз, Гуен Стефани, Лил Уейн и Снууп Дог. От сънародниците ни повод за национална гордост са оперните певци Александрина Пендачанска и Александър Крунев.

Скорпион

Не тормозят околните

Не са много известните певци Скорпиони. От българските се сещаме само за Кирил Маричков - ще прощават звездите, за които не сме разбрали, че са родени под този знак. Нийл Йънг, Дрейк и Бьорк са също Скорпиони.

Може би причината да са толкова малко е, че родените в периода 24 октомври - 22 ноември са проплакали за първи път на студено. Гърлата им са простинали и оттогава насам гласовете им са все така груби, дрезгави и продрани. Или пък в това, че по характер Скорпионът е такова люто същество, че не може да се разбере с нито един импресарио и по тази причина не успяват да станат звезди. Поне не се хвърлят да пеят по повод и без повод.

Стрелец

Реват като магарета

Казват, че огнените знаци можели да пеят. Ако се съди по Стрелеца - едва ли. Той по-скоро е доказателство, че умеят да грачат. Наистина Стрелците имат силен глас, но той им служи най-вече да се провикват “ойларипи” и ехото да отскача от високите планински хребети. С този мощен гласов инструмент вероятно биха могли и да издават приятни звуци. Изблиците на ентусиазъм обаче им пречат и вместо да чуруликат, Стрелците често реват като нечестиви магарета. Тейлър Суифт, Бритни Спиърс, Кристина Агилера Франк Синатра и Шиниъд О'Конър са приятно изключение, както и българките Александрина Милчева, Райна Кабаиванска и Кичка Бодурова.

Козирог

Те са най-добрите

Ако Козирозите нямат глас, поне могат да забавляват близките си с изумително фалшивото си пеене. Когато имат талант обаче, те достигат до големи върхове в изкуството, защото са безкомпромисни и целеустремени. На някои това не им е донесло щастливи старини - Джанис Джоплин, Елвис Пресли, но въпреки всичко са сред най-великите певци в историята. Дейвид Бауи, Мерилин Менсън и Доли Партън допълват разнообразието в стиловете на пеещите Козирози.

От българите най-известни са Мими Иванова, Данчо Караджов, Тони Димитрова, Мирослава Кацарова и покойният Емил Димитров.

Водолей

Няма и да ги чуете

Не сте ги чували как пеят? Няма и да ги чуете. Те са толкова уникални, толкова велики и талантливи, че човечеството не заслужава да научи за техния талант. Дори и да заслужава - едва ли ще се решат да отпуснат глас. Защото са и много скромни. Водолеят е знак, който има какво да даде на певеца - кипяща творческа енергия и готовност да експериментират. Съвсем малката пречка е в това, че от много философстване те рядко успяват да вложат реални усилия в подготовката си. Проблем е трудността да се решат да застанат пред публика. Представители са Алиша Кийс, Боб Марли, Джъстин Тимбърлейк, Алис Купър и Шакира. Водолеи са и Камелия Тодорова и Георги Христов.

Риби

Чуруликат, но рядко

Не карайте Рибата да пее - ще я притесните. Гласът й е изненадващо чувствен, може би малко слаб, но приятен. Така е в повечето случаи. Но понякога зад кротката външност се крие изчадие на мрака. Запее ли, гласът му звучи като вой на вятър в запустяла къща и като стържене на призрачни окови. Те пускат този изверг на свобода само под въздействието на алкохол и други отнемащи съзнанието вещества. Лу Рийд, Джъстин Бийбър, Риана, Кърт Кобейн и Джони Кеш са Риби. Най-дивото създание на българския рок - Милена Славова, е родена под този знак. Световноизвестният тенор Калуди Калудов - също.

Източник: вестник "Труд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X