» »

Музикални знаци на зодиака. Зодиите като музиканти. Музика за Риби

23.09.2021

Всеки знак от зодиака има специални характеристики, които влияят на музикалните вкусове на хората. Нека видим коя посока ви подхожда.

Музика според знаците на зодиака

Музика за Овен

Типичен представител на тази зодия, независимо от пола, е доста енергичен и целеустремен, дори ако целите му се променят в зависимост от настроението му. Овните предпочитат жизнеутвърждаваща, весела музика, която ги настройва с планетата Марс, под чието постоянно влияние са. Тяхната музика е бравурни маршове като Турския марш или дори Прощаването на славянина, в които въпреки тъгата се чува мощна жизнеутвърждаваща песен за идващата Победа. Типичните представители на знака Овен също са заслепени от известния танц на сабята на Хачатурян. Бързата, енергична музика е най-подходяща за тяхното настроение и склонност да бъдат позитивни - дори и в най-трудните житейски ситуации. Овните, които са далеч от класиката и предпочитат модерните ритми, вероятно са фенове на техно и друга музика в много бърз ритъм.

Музика за Телец

Типичните хора Телец са спокойни и небързани, предпочитат да живеят в премерен ритъм на живот и не променят лесно обичайния си начин на живот. Музиката, в която се влюбиха в ранна възраст, те ще слушат сивата коса, изобщо не уморена от нейната монотонност. Телците обикновено предпочитат мелодична, тиха музика с лирично съдържание. Сред представителите на този знак има огромен брой любители на музиката и талантливи музиканти (в края на краищата Телецът се управлява от Венера, планетата на хармонията и красотата), които свирят както класика, така и модерни композиции с акцент върху романтиката.

Музика за Близнаци

Типичните хора Близнаци са много делови, суетни и неспокойни, обичат промяната и вкусовете им често се променят. Днес Gemini ще слушат рап, а утре, според настроението, сантиментални текстове, които вдругиден от своя страна ще бъдат заменени от хеви метъл. Близнаците са любители на класическата музика с много разнообразен вкусов репертоар. Често техният плейлист съчетава напълно противоположни музикални стилове. Но повечето от тях предпочитат ненатрапчива лека музика, която е добре да слушате като акомпанимент при многобройните им пътувания и командировки.

Музика за рак

Душата на типичен представител на знака Рак е много чувствителна и уязвима, много благоговейно възприема емоциите на другите хора и изключително уязвима към всякакви груби и неудобни ситуации. Типичен представител на знака Рак обича музиката с психеделичен или дълбок текст, проникващ в самите дълбини на бездънната им душа на Рака. Много от тях харесват стари певци от далечни времена като сладкогласния Орфей от 20-ти век Елвис Пресли, който е имал Луната в знака на Рак, което му придава много чувствен, лиричен тембър на гласа и красота на изпълнение. Затова Раците обикновено ценят древността и са фенове на хитовете. Не обичат грубата, силна, енергична музика, причинява им чувство на дълбок дискомфорт.

Музика за лъвове

Типичният представител на знака Лъв е склонен към положителен поглед към живота и оптимизъм, така че Лъвовете харесват весела, весела и винаги жизнеутвърждаваща музика. Въпреки това, за разлика от бравурния Овен, Лъвът предпочита не толкова силна, но много зареждаща и успешна музика като старите съветски песни от 30-те години на миналия век - такива хитове от времето на индустриализацията като „Хайде, изпей песен на ни весел вятър! » или "Утрото ни посреща с прохлада." Песните трябва да са успешни. И всички песни, които съдържат нотка на униние и тъга, не харесват Лъвовете. Те са и фенове на официалните държавни химни, обичат тържествените концерти и полуофициалната музика с идеологическо съдържание и патриотична посока. От съвременните ритми те харесват популярната музика и модерните изпълнители, които ще слушат, защото са на гребена на славата и успеха, а "успех" за Лъв е вълшебна дума.

Музика за разработчици

Типичният знак Дева е много организиран и точен, тенденция, която те внасят дори в музикалните си вкусове. Девите предпочитат музика с ясен ритъм и добре изградена композиция, не понасят всичко нетипично и авангардно в музиката: всичко претенциозно и пънк ги отвращава с несъответствието си. Сред Девите има много почитатели на класическата музика, електронната музика в стил "New Age", както и монотонната и дори скучна техно и електронна музика.

Музика за Везни

Типичните Везни са естети с декадентски оттенък. Те обичат всичко грандиозно и тържествено, хармонично, но понякога претоварено с красиви вложки и винетки, понякога дори достигащи захарна сантименталност. Сред представителите на зодия Везни, както и сред представителите на зодия Телец има и много меломани и професионални музиканти. Венера им дава страхотни музикални способности и жажда за красива, хармонична музика. Везните са големи фенове на лиричната музика като красивия стар хит „Лавандула”. Но женската половина от знака Везни е фен на мегапопулярните любовни хитове на певци като Стас Михайлов или Николай Басков.

Музика за скорпиони

Хора със сложен характер и трудна съдба (която обаче често са склонни да преувеличават, наричайки я трудна). Типичните представители на този знак обичат трудна за възприемане музика като Metallica, Nirvana или Menovar, с гърмящи ритми и кратки лирични преходи - всичко това е най-подходящо за непокорната скорпионска душа, така че сред представителите на този знак има много фенове на хард рок и сложни класики като музиката на Паганини (за когото се знае, че е Скорпион). От лиричната музика Скорпионите предпочитат психеделиката с уникалния си ритъм, достигащ до дълбините на душата. Друга типична музикална страст, която имат, е секси, чувствена музика.

Музика за Стрелци

Типичният Стрелец винаги е на ръба и е готов да „работи и защитава“, той е романтичен до степен на авантюризъм и обича промяната, като неговия астро-антагонист Близнаци. Стрелците донякъде приличат на Овните в любовта си към бравурността и военната музика, което ги настройва на факта, че „целият живот е борба, кампания, а ние само мечтаем за мир“. Но, също като лъвовете, те обичат полуофициалната музика на настоящата политическа ситуация и тържествената помпозност на официалните концерти, където нивото на патриотизъм и любов към родината надхвърлят мащабите. Да, това е Стрелец, за много от които „домът им е Вселената“ и които рядко живеят целия си живот на мястото, където са родени, въпреки това цял живот обичат песните на родината си.

Музика за Козирози

Типичният представител на знака Козирог е изключително сериозен, настроен към текущия момент и понякога твърде сух и не особено емоционален. Типичните Козирози предпочитат спокойна музика от съвсем различни посоки, с изключение на ъндърграунда, който доста формалната им природа възприема като нещо напълно чуждо и далеч от тях. Много Козирози също са фенове на техно, което може да бъде скучно и монотонно за много други знаци на зодиака.

Музика за водолей

Типичните представители на тази зодия са авангардни в класическия смисъл на думата. Те обичат експериментите и комбинациите от несъвместимо, а също така мразят официалността и всеки формализъм, срещу който периодично се бунтуват. Ето защо Водолеите са изключително любители на алтернативната музика и ъндърграунда, а най-необичайните представители на този знак са почитатели на пънка или някоя от най-смелите музикални тенденции. Хеви метъл, хард рок, в най-добрия случай - "ню ейдж" - всички те са типични за Водолея музикални тенденции. Официалната и популярната музика им причинява най-дълбока болка.

Всеки човек има щастливи и лоши числа. Не знаете кои числа носят късмет и щастие за вас? Тази услуга е специално създадена за вас!

750 търкайте

Музика за Риби

Типичен представител на знака Риби е човек, дълбоко потопен в себе си (или в околната среда, в зависимост от естеството на неговата природа) със сложна душа, донякъде напомняща скорпион, но по-малко непокорна и по-сентиментална. Много представители на този знак са склонни към религиозност и търсене на смисъла на живота чрез философията. Те предпочитат красива, духовна музика - като музиката на композитора Карунеш, както и религиозна музика от всяка деноминация. Онези от представителите на знака, които се отличават с дълбока религиозност, слушат с удоволствие органна и църковна музика с нейните тържествени преливания и високо духовна насоченост. По-малко религиозните представители на този знак предпочитат просто популярна лирична музика с дълбоко чувствен подтон.

Класика, поп или хард рок?

По тази тема

Някой възприема само класиката, докато нечии музикални предпочитания се променят в зависимост от модата. Някой е верен на своите идоли от много години, но някой не се интересува какво да слуша, защото за него това е просто фон, върху който не трябва да се фокусирате. До голяма степен зависи от нашата зодиакална принадлежност. И днес сайтът разказва каква музика предпочитат знаците на Зодиака.

Овенът щателно съставя своя плейлист, включващ песни, за които да мислите, да скърбите, да танцувате, да се смеете, да правите любов и просто да се отпуснете. Така че няма смисъл да говорим за някакви конкретни предпочитания. В плейъра Овен можете да намерите и арии от опери, и шансон, и хулигански пънк песни, и рокендрол балади, и в момента супер популярни мотиви, които звучат от всяко „желязо“.

Телците, като правило, са безразлични към музиката и е малко вероятно да губят време за съставяне на някои колекции, а сред тях има много малко истерични фенове на групи или изпълнители. Представителите на този знак могат да слушат нещо сериозно, класическо или нещо, което е било популярно преди много години, например композиции на Бийтълс, авторски (бардови) песни, романси. Въпреки това, на някое забавно събитие, те с удоволствие се "потрепват" и под поп музиката.

За Близнаците музиката обикновено е просто звуков дизайн, тъй като те мразят тишината. Ето защо представителите на този знак често включват радиото или касетофона, за да създадат вид (или по-скоро чуваемост), че не сте сами. Като цяло не им пука какво слушат, това могат да бъдат някои леки модерни песни, които не са обременени със смисъл, и композиции, свързани с някои приятни събития, и дори най-твърдият метъл, който запушва ушите и нервите на съседите.

Раците, като правило, предпочитат спокойна музика, красиви мелодии и композиции, които носят сериозно семантично натоварване. Освен това представителите на този знак са много мили към изпълнителите, в които са се влюбили преди много години, и остават верни на тях, дори ако музикалните им предпочитания вече са се променили няколко пъти. А Раците също харесват музика, която ги кара да плачат или предизвикват наслада и усещане за полет в сърцата им.

Лъвовете, като правило, са пропити не от самата музика, а от думите, които звучат в нейната рамка, и едва след това обръщат внимание на самата мелодия. Разбира се, има и изключения, но това са или инструментални класики, или композиции на непознат език. И представители на този знак в продължение на много години могат да бъдат лоялни фенове на група или изпълнител, постоянно попълвайки музикалната си колекция и преследвайки редки албуми.

Девите, след като веднъж се влюбиха в един изпълнител, като правило, не му изневеряват, постоянно ходят на концертите му, събират информация за своя идол и могат да карат един и същ албум в плейъра с години. Въпреки че това не им пречи понякога да се интересуват от най-новото в музикалната индустрия. Ако говорим за самата музика, тогава представителите на този знак са най-близо до сложни инструментални композиции, но посоката може да бъде всяка - рок, романси, дори шансон.

Везните са много добре запознати с музиката, но в същото време предпочитат нещо леко, не натоварващо и не изисква пълна концентрация в момента на слушане. Често те имат музикални произведения на заден план и придружават работа, домакинска работа, приятелски събирания на чаша чай. Вярно е, че сред представителите на този знак могат да се срещнат и истински любители и ценители на класическата опера и сега те никога няма да я слушат мимоходом, само в подходящата атмосфера.

Скорпионите, като правило, обожават психеделичната музика, предпочитайки нещо, което ги въвежда в един вид транс, прониква във всички слоеве на подсъзнанието. Те обаче също не пренебрегват поп музиката, особено когато искат да избягат от някои тежки мисли или просто да правят сутрешни упражнения. Сред представителите на този знак има и фанатични фенове, които следват своя идол навсякъде, досаждат го с писма и правят неподходящи действия за слава на идола.

Стрелците, като правило, не само обичат музиката, но и самостоятелно владеят някакъв вид музикален инструмент, главно китарата. Обичат рок, метъл, пънк, вълнува ги всичко силно, ритмично, енергично. И в същото време композиции с безсмислени текстове не привличат представители на този знак. В песните трябва да има философска съставка или поне нещо за смисъла на живота, превратностите на любовта, пътя, който „всеки избира сам“.

Музикалните предпочитания на Водолеите са невероятно обширни. Те може да обичат да слушат рокендрол балади, мюзикъли, леки класически пиеси и понякога да станат фенове на песните на някоя поп звезда, макар и не за дълго, докато хитовете на този изпълнител не започнат да предизвикват много отчетлив сърбеж на дразнене. А Водолеите редовно се отдават на носталгия и включват композиции, под които са израснали, влюбили се, целунали се за първи път, направили нещо невъобразимо.

За Рибите най-добрата музика е тишината. Силните звуци ги дразнят, танцовите ритми са подходящи за тях само на дискотека, а музикалният съпровод на всеки бизнес е като цяло неприемлив, тъй като отвлича вниманието от същността. Въпреки това, понякога представителите на този знак могат да слушат някои сърдечни романси, лирични песни, вокали. За Рибите гласът, с който се изпълняват определени произведения, е много важен, докато същинската мелодия и думите като правило са второстепенни.

Или членове на групата~

ОВЕН (21.03 - 20.04)

Ако бяхме през 60-те, тогава Овенът е същият човек, който без срам щеше да нахлуе в сградите на звукозаписните студия и да отиде направо в офиса на продуцента. Но въпреки факта, че в двора е 21-ви век, Овенът все още лесно намира стени, в които можете да си биете главата. И най-важното е, че той не се бори напразно, а в някои случаи инатът му дава отлични резултати. Дори ако в групата има „официален” лидер, тогава Овенът винаги е този, който знае как да зареди другите с вяра в по-светло бъдеще и успех. Ако нямате смелостта да се обадите на някого и да организирате концерт или нещо друго, свързано с делата на групата, тогава поверете това на Овен - той е този, който знае как да постигне най-неудобните цели по най-простите начини. Понякога му липсват изобретателност и такт, за да разреши някои по-фини проблеми, но вродената му амбиция и неспособност да приема неуспехите му дават огромен запас от енергия и ентусиазъм. Това не са хората, които обичат да свирят една и съща песен през цялата репетиция, защото тези момчета имат малко търпение с тях. Ето защо, за да се предпазите от барабанен чинел, пуснат срещу вас, по-добре е да му дадете почивка. Ако частта на Овен в песента е готова и ако участието му не е толкова необходимо, за да може китаристът най-накрая да измисли соло, тогава не го измъчвайте, пуснете го на разходка или поне да свири нещо друго за 15 минути .

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

ТЕЛЕЦ (21.04 - 20.05)

В група от изроди и блажени Телец, това е този, който винаги ще държи другарите си за шията, предотвратявайки им да отлетят твърде далеч отвъд облаците и да се разтворят в киселинни изпарения. За него са важни комфортът, благополучието и материалното богатство. Спонтанният и талантлив Телец често е перфекционист и едва ли ще успее да излезе на сцената или да дойде в студиото с недовършени песни. За него е важно всичко да е на мястото си и всичко да е точно както е замислено. Той не е от типа, който създава 20 посредствени песни годишно, по-скоро ще работи върху пет песни в продължение на три години, като сменя осем състава на музиканти - това е по-скоро истината. И обича всичко да е красиво и скъпо. Следователно тези, които са богати (или могат да спестяват), ще играят само на истински Fenders или Gibsons и никога няма да си позволят жалки имитации. Отивайки на турне с Телец, бъдете подготвени за факта, че именно той ще заеме най-удобните места за спане в местата, където ще останете. И не е нужно да се обиждате. Ако не спи достатъчно, той ще бъде много ядосан, а зъл Телец е много лош Телец.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

БЛИЗНАЦИ (21.05 - 21.06)

Близнаците по природа лесно се включват във всички музикални (и не само) приключения, така че ако пропуснат няколко репетиции или не се явят на концерт, попитайте дали лъжат, казвайки, че свирят само в три групи, докато те вече са подписани за цели осем проекта? Бързо се вълнуват, но в същото време доста бързо губят интерес към някои неща, така че им е по-удобно да записват музика сами или да свирят с група от същите активни хора, които са готови за постоянни експерименти. Близнаците в групата трябва да бъдат отговорни за връзките с обществеността, защото информацията и комуникацията са техният елемент. Обичат да се срещат с хора, телефонът им бръмчи през цялото време и докато много музиканти понякога са леко аутисти и не обичат постоянната комуникация, за Близнаците това е като въздух. Те често имат голяма убедителна сила и ако имате проблеми с провал на концерта или недоразумение от страна на студиото, той винаги ще намери начин да обясни, че ВИЕ сте били прави и ВИЕ сте потърпевшата страна. Близнаците винаги са в крак с всичко ново и необичайно, харесват много стилове и дори не много дълбоко разбират всяка музикална тенденция, хоризонтите им са доста широки. Близнаците ще бъдат подмятани от доста време в търсене на перфектната група, идеалното място за репетиции, перфектната среда за издаване на записи, така че трябва да спират от време на време и да си дадат малко повече време, за да анализират задълбочено какво се случва с тях.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

РАК (22.06 - 22.07)

Ако отивате на турне с Рака, по-добре се подгответе за факта, че цялата група ще трябва да участва, за да плати за телефона му през цялото време, когато е далеч от дома – той има нужда от постоянна връзка със семейството и близките си. Раците ценят дома, семейството и традициите и всяко дълго напускане е болезнено за тях. Ракът е много отговорен и усърден, така че не бива да се притеснявате дали е научил ролята си за следващата репетиция. И ако на следващата репетиция той ще бъде лаконичен и мрачен, не е нужно да го задавате с въпроси за случилото се - той безопасно ще преживее това сам и ще започне да общува с вас добродушно, когато всичко приключи. За Раците емоционалната връзка с хората е изключително важна, за да се отворят. И е малко вероятно той да скача от проект на проект в търсене на идеални партньори - ако той играе с вас от една година, тогава най-вероятно сте му станали семейство и ако групата започне да се разпада, тогава той ще опитайте се да оправите всичко до последно и как- тогава помогнете на ситуацията. О, и не се опитвайте да оказвате прекалено голям натиск върху Рака, когато искате той да играе нещо, което искате. Той само учтиво ще се съгласи и ще продължи да прави каквото му трябва. Следователно е необходимо да се измислят заобиколни решения, за да се повлияе на неговото мнение.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

ЛЪВ (23.07 - 23.08)

Лео ще ви крещи дълго, ако види, че плакатът за следващия концерт е твърде сив и дискретен. Е, кой, кой ще го забележи сред останалия информационен поток? Всеки концерт трябва да бъде високопрофилно събитие, повече светлини и ефекти! Лео не може да си позволи скромно да стои в ъгъла - независимо дали това се отнася лично за него или за отбора, в който играе. Трябва да сте крале на сцената, крале в студиото, дори крале в залата за репетиции. Между другото, когато решите да промените repbase, не се колебайте да поверите тази задача на Лео - той ще намери такава в града, където ще има най-добрата линия, най-готиният дизайн и дори бар с хубав администратор. За него е важно да чувства сила, а външните обстоятелства трябва да отразяват желанието му за всичко най-добро. Същото важи и за отношението му към другарите - те също трябва да са в шоколад. Ето защо, ако решите къде да направите афтърпартито след концерта, свържете се с Leo. Той, знаейки, че може би някои други хора ще отидат с вас, определено ще се погрижи за всичко предварително - защото всеки трябва да знае, че именно той има най-добрите домашни партита! Във всяка група в повечето случаи Лео има само две роли - или на фронтмен, или на лидер на групата: поради вродената си жажда за лидерство, той трябва да бъде в светлината на прожекторите. Ако Лъвът не е лидер, той все пак ще има нужда от уважително отношение към себе си - трябва да му се възхищаваме. Ето защо, ако не искате да загубите приятел от групата, опитайте се да не правите остри шеги за него - той не им прощава, не разбира и никога няма да се научи да разбира.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

ДЕВА (24.08 - 23.09)

След шокиращ концерт, когато всички приятели от групата се сринаха, за да подремнат в ъглите на съблекалнята, Девата най-вероятно ще се преоблече в резервни чорапи и ще изяде пай, донесен от вкъщи, гледайки приятелите си и обмисляйки плана за следващата репетиция. По природа Девите са неуморни работохолици и стратези. Ако искате самостоятелно да планирате турне или поне график на концерти за следващите няколко месеца, тогава най-добре е да се свържете с тях. Може би понякога нямат достатъчно полет, за да пробият в нови територии на музиката (във всеки случай разбират, че зад това стои огромно количество работа), но в своята област те ще стигнат до дъното на най-малките детайли и ще направят всичко перфектно. Те не харесват много грешките на другите и веднага ще ви кажат за неподходяща прогресия на акордите. Но винаги са готови да помогнат на ближния - не само със съвет, но и с пример. С Девите не е страшно да попаднете в неочаквани и неприятни ситуации - когато промоутърът на клуба е откровено груб с вас и всички членове на групата започват да се навиват, тогава Девата е последният човек, който ще следва емоциите им. Те са отлични преговарящи и решаващи конфликти, така че (както в случая с Близнаците) си струва да им дадете решението на стратегическите задачи на екипа.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

ВЕЗНИ (24.09 - 23.10)

Най-вероятно дори Везни, свирещи на най-смъртоносния траш метъл, могат да бъдат намерени в операта или на изложбата за модерно изкуство. Тези знаци имат жажда за красота в кръвта си и винаги ще се интересуват от историята на произхода на стиловете и тенденциите. Везните са тези, които ще разделят бойните приятели в групата и ще премахнат всякакви конфликти. Но със собствените си конфликти те се справят значително по-зле. И ако записвате албум и е време да напишете частите на Libra, има вероятност да ги откриете да кръжат безтегловно над педалборда, чудейки се кой педал да използвате точно сега.

Също така, не ги поставяйте на първа линия, когато трябва да смените гумата на миниван, който е спукал по време на обиколката ви, или си мислите, че бързо ще решат някои проблеми, които трябва да бъдат решени незабавно - тези момчета не са много бързи. Докато Везните ще изберат кой стил им харесва най-много, това ще отнеме вечност, те ще се опитат да стигнат до дъното на всеки от тях. Но до момента на „истината“, когато срещнат наистина близки музиканти, те ще получат най-образования (теоретично и практически) музикант от всички, които може да си представим.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

СКОРПИОН (24.10 - 22.11)

Дори ако Скорпионът свири на пръв поглед проста музика, тогава най-вероятно това, което чувате, е предшествано от много дълъг и трънлив път. Скорпионите са страшно взискателни както към себе си, така и към всички около тях. Те включват всички начини на човешкото възприятие, а музиката за тях е целият свят, мистична и физическа реалност. Те обичат да стигат до най-малките детайли и ако помолите Скорпион да добави рокабили ритъм към песента, след известно време ще откриете, че Скорпион, който не е слушал рокабили през живота си, е изровил редки записи от края на 50-те, че дори и най-запалените фенове на жанра. Обичат всичко рядко и нестандартно, мнозинството имат презрение към всичко масово в кръвта им. Хората от тези знаци обичат да събират странни инструменти и да ровят в ebay за уникални китари.

Скорпион - като правило, най-непоносимият другар в групата, но в същото време най-отговорният и всеотдаен. Той е отмъстителен и никога не забравя нищо, и в същото време е отдаден на близки приятели и никога няма да им позволи да обидят. Скорпионът просто трябва да навлезе в неизследвана територия и дори да свири поп музика, той ще намери къде да приложи своя нетрадиционен ум – независимо дали ще измисля нови начини за напредък или използва същите странни инструменти от колекцията си.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

СТРЕЛЕЦ (23.11 - 21.12)

Стрелецът може лесно да забрави педала на концерт или да дойде на репетиция на следващия ден вместо уговорения, като обясни, че не е объркал дните, а просто е закъснял... В същото време той ще организира концерт за вас на другия край на планетата или намерете възможност да участвате в готино музикално състезание. Организацията не е най-силната страна на Стрелеца, но ако наистина много обича нещо, той винаги ще намери начин да постигне това, което иска, като в същото време ще насърчава приятелите от групата с шеги и шеги. Стрелецът е изключително важно постоянно движение, той обича да прави планове за бъдещето. Ето защо му е доста трудно да прекарва седмици в репетиционната база, да свири едно и също и да усъвършенства вече скучни песни. Но що се отнася до турнето, той ще бъде най-добрият спътник и в момента, когато всички са ужасно уморени и започнат да се карат, той ще запази самообладание, ще помири всички и ще го заведе в най-готиното кафене в непознат град.

Стрелецът понякога може да изглежда малко глупав и ненатрапчив и той е наясно с това, разбира ползите от това и се отървава от ненужната отговорност благодарение на такава репутация. Стрелците не могат да издържат на натиск и ограничения върху свободата си, така че ако искате да получите нещо от тях, което не е включено в плановете им, тогава трябва да действате изключително находчиво и нежно.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

КОЗИРОГ (22.12 - 20.01)

Козирогът е от тези, които започнаха да се учат да свирят на китара не на шест, а на две. Всичко в живота постига с труд и воля – и на първо място в музиката. Козирогът не е педантичен досадник, който ще дава съвети наляво и надясно, но за себе си обича пълен ред и комфорт. Всичките му инструменти и свързаното с тях оборудване са подредени по рафтове и кутии. Най-вероятно той самият може да поправи нещо, което е счупено, без да иска помощ от външни лица. От него можете да поискате резервни кабели на концерт, ако изведнъж те се счупят като цяло за всички членове на групата. Дори ако Козирогът започне да пуска музика за забавление, доста бързо той започва да разбира как да се възползва от хобито си и къде може да бъде полезен. Той знае как, без да прави компромиси, да се занимава едновременно с изкуство и занаяти. Замислените и последователни Козирози третират музиката като математика, виждат мистични връзки между неща, които са невидими за всички останали. Именно към тях трябва да се обърнете за теоретични знания, когато изучавате музика, Козирогът откри как знанията по физика, химия и астрономия могат да бъдат полезни в техните музикални дейности и тихо ги научи.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

ВОДОЛЕЙ (21.01 - 19.02)

Ексцентричният Водолей е на правилното място в ролята на фронтмен, който ще се гърчи перфектно на сцената, а след това ще даде най-смешните и необичайни интервюта.

Представителите на този знак имат много бърз и упорит ум, който обаче усвоява информацията по такъв начин, че по-късно самите те не могат да разберат как да я използват. Тези хора правят интересни и нестандартни музиканти в своя подход, но винаги се нуждаят от водач или куратор, който да открие това нестандартно и да помогне да разкрият таланта им. Ето защо Водолеите трябва да бъдат изключително внимателни при избора на учител, дори ако трябва да обиколят целия град или да завършат с онлайн уроци. Често, след като са преминали и изучават много стилове, Водолеите в крайна сметка свирят експериментална музика, защото им е в кръвта да изследват и търсят нови начини за изпълнение. Дори в рамките на утвърден стил, те винаги ще се опитват да го актуализират и подобрят. Водолеите, подобно на Козирозите, третират музикалната дейност като научен проект, където тяхната мисия е да надхвърлят и развиват нови територии.

✦~~~~~~~~~⊛⊛⊛~~~~~~~~~✦

РИБА (20.02 - 20.03)

Чувствителните и възприемчиви Риби са изключително противоречиви в думи и дела. В продължение на месец те постоянно измислят различни интересни проекти на различни места, но прекарват един месец в леглото, лудят се и не искат да общуват с никого. Тук те седят и мислят за бъдещето на музикалната индустрия, използвайки изключително интересни и не особено достъпни източници, пълни с имена и термини, и след няколко часа, почти преминали, вече спят с лице надолу върху полуизядени колбаси. Представителят на знака Риби често действа интуитивно, без особено да разчита на никакви аргументи или логика. Затова не си струва да го питате на репетицията защо е направил това или онова – трябва или да му се доверите, или да слушате отново, без да задавате подобни въпроси. С вкус и образование той най-често е в перфектен ред, трябва да му се вярва по въпросите на стила и съответствието с всякакви фини естетически нюанси. Рибите често не са в състояние да произвеждат или рекламират себе си - за тях е по-лесно да останат в затворената си общност и затова се нуждаят от прагматична помощ отвън. Рибите също са много добри в теоретичните познания и обичат да участват в дискусии, които засягат глобални (и не толкова) проблеми в музиката. Ето защо, ако имате нужда от интересна информация за това коя техника е по-добре да запишете ритуалните песни на племената от Централна Африка, тогава не се колебайте да се свържете с Риби.

Музикални хороскопи, ще помогне да се хвърли светлина върху тънкостите на зодиакалните знаци в света на музиката. Започваме по ред.

Овен


Музикалният хороскоп на Овен, изразяващ се в пристрастяване към различни музикални стилове, не може да се припише на ясна последователност или дългосрочно пристрастяване към една или определена посока. Те харесват различни мелодии от различни стилове музика, например, може да харесват , () и класически пиеси. По-точно, музикалните вкусове се променят на всеки пет месеца. Те постоянно търсят нещо ново.
Така се случи, че този зодиакален знак в реалния живот се отличава с упорит характер и постоянно чувство за лидерство, в музиката нещата са абсолютно еднакви. Първенства, те ще отстъпят само с редки изключения.
От музикантите Овен трябва да се отбележи: Селин Дион, Йохан Себастиан Бах, Елтън Джон, Ростропович,.

Телец


Като цяло за Телец музиката действа като средство за постигане на цел, но не е самата цел. От гледна точка на конкретен пример, те са по-привлечени от възможността да изпълнят, отколкото да напишат красива песен или да получат усещане от музиката, както другите музиканти. Никой не казва, че сред Телците често има талантливи изпълнители, композитори, музиканти и други личности, но като правило това се постига поради мотива - възможността за постигане на успех в този въпрос.
От всички знаци на зодиака те са най-влияни от мейнстрийма.
От тази зодия трябва да се подчертае Чайковски!

близнаци


Както в реалния живот, те обичат да демонстрират вътрешния си свят пред света около тях и не по-малко са склонни да доказват разликата си от другите хора при всяка възможност. Близнаците са тези, които постоянно търсят нова музика. Повече от всички други знаци на зодиака и привличат непознати групи, които правят прилична музика.
Ако вашата музика е привлякла вниманието – знайте – вие сте на прав път.
Уагкър, Боб Дилън, Щраус, Пол Макартни (Бийтълс).

речен рак


От целия музикален хороскоп това са най-необичайните знаци на зодиака, сложни и двусмислени, без ясни линии, за разлика от други съзвездия. В един или друг момент те могат да покажат сила на характера, твърдост на решенията и лидерски качества, а в друг момент ще се огънат при обстоятелствата и ще станат последователи.
Те също така имат отличен вкус и усещане за музика, могат да генерират необичайни идеи и да се опитват да ги реализират в живота. Като правило те отдават музикалното си предпочитание на онези стилове, песни или посоки, в които се намират. Ако Раците пишат музика, тогава тя ще бъде емоционална, ярка и богата.
Известни музиканти:Луис Армстронг, Ринго Стар.

лъвове


За лъвовете музиката е основният компонент в живота. Те рядко обичат да боготворят или да търсят идол, вместо това се опитват да проправят собствен път към популярност и слава. Музикалните вкусове се свеждат до ярка, богата музика и няма ограничения за музикалните стилове на музиката.
Известни музиканти от тази зодия:Майк Йегер, Салиери.

зодия Дева


Може би това е най-изразения музикален знак. Тя може да им направи дълбоко впечатление. Те могат да слушат песен, която харесват десетки, стотици или дори хиляди пъти подред и за такъв брой повторения изобщо няма да им омръзне.
Що се отнася до музикалните предпочитания, тук всичко се формира в детството и семейството, в зависимост от средата. Трябва обаче да се подчертае един факт, стиловете, феновете стават изключително рядкост. Като цяло душата им не принадлежи към т.нар. стара скула” или класически музикални направления - те са привлечени към по-нови направления, напр. Cybercoreи други, но въпреки това текстовете ги привличат до лудост. Колкото по-лиричен е текстът, толкова по-голям е шансът Девата да го оцени и да добави песента към любимия си плейлист.
Известни музикални личности: Майк Джаксън.

Везни


Музиката винаги е близо до разбирането на човешката душа, поне така четат представителите на зодия Везни. Те са по-внимателни слушатели, отколкото талантливи музиканти. С други думи, те могат да се нарекат любители на музиката, а не професионални музиканти. От черта на характера може да се отбележи, че те обичат до лудост, когато покажат добра група, за която не са знаели преди.
Ако обаче вложат всичките си усилия в юмрук, ще могат да постигнат много в музиката.
Известни музикални личности:Джон Ленън, Шостакович, Рей Чарлз, Павароти.

Скорпион


Именно Скорпионите се отразяват в музиката, освен това тя е в списъка на техните интереси. Те не обичат да се подчиняват, но обичат да се подчиняват. Отчасти това са добри лидери, които могат да съберат група, но ще направят всичко, единствено според собствените си изисквания и критерии за коректност.
Да спорите със Скорпионите за музикални предпочитания няма никакъв смисъл. За тях, освен любимите им изпълнители, няма други отговори или опции. Струва си да се отбележи, че именно от тази зодия ще излязат добри музикални критици.
Известни хора в музиката:Паганини.

стрелци


Стрелците са тези, които имат страст към простите музикални стилове. Сложна музика, например Mathcoreи Хаотичноне отговаря на техния характер, което означава, че е почти невъзможно да се види този зодиакален знак, работещ в тези (и подобни) стилове.
Световни изпълнители:Бетовен, Ози Озбърн, Франк Синатра.

Козирог


Както и в реалния живот, те се характеризират с меланхолия, депресия и самота. Така че не е изненадващо, че именно Козирозите взеха активно участие в развитието на такива стилове като и. Но ако започнат да правят музика, тогава влизат в нея с глави, и то в истинския смисъл на думата, но това става доста рядко.
Друга особеност на музикалния характер се крие в голямото влияние на модните стилове, които са популярни днес.
Музиканти:Дейвид Боуй

Водолей


Може би това е една от най-активните зодии в музиката. Те имат способността да работят в почти всички познати стилове музика и го правят еднакво ефективно.
Музиканти:Шаояпи, Еди Ван Хален.

Риба


В повечето случаи те са мечтатели, доста рядко сбъдват мечтите си, но ако това се случи, ще разрушат всички бариери, които им пречат да постигнат целта си. Те влагат всичките си лични преживявания, чувства и емоции в музиката.
Музиканти и известни личности:Вивалди, Шопен, Римски-Корсаков, Кърт Кобейн (гр Нирвана.

Ето ви музикален хороскоп според знаците на зодиака. Четем и се наслаждаваме.

Овен.Музиката на Овен е като приближаваща гръмотевична буря или звуците на водопад. Това е нещо неизследвано и девствено, диво и тревожно. Темпераментните представители на знака слушат музика, която отразява тяхната същност – в мелодията трябва да има сила, страст и енергия. Овните не са против да слушат модерни ритми и дори да танцуват на поп музика, но едва ли ще успеят да се отворят докрай. Темпераментът на огнените знаци изисква изход, а Овните намират смисъл в музиката, в която са вложени частица от душата, страданието и болката на композитора и отношението му към живота.
Телец.Телците са многостранни личности и могат да слушат различни мелодии - от класика до шансон. Те имат определени предпочитания, но Телците са заложници на тяхното настроение и ще се радват да слушат мелодия, която отразява преживяванията им в определен период от живота. Самите представители на знака могат да станат добри музиканти и композитори - те умеят да предават чувства чрез ноти и някак по чудо да отгатват желанията на бъдещите си слушатели. Мелодията на Телец включва не само мисли и чувства, но и болка, тревожност и преживявания, скрити дълбоко вътре.
близнаци.Близнаците ще се радват да слушат всяка мелодия. Но те улавят същността на музиката и най-простата композиция може да бъде преподавана по такъв начин, че никой дори да не помни оригиналната версия на изпълнението. Благодарение на Gemini се раждат произведения, които могат да предадат мислите, чувствата и преживяванията на няколко поколения – музиката на Gemini е музика от векове. Близнаците възприемат живота по различен начин от другите и предават своя мироглед чрез мелодия - музикалните произведения са изпълнени със сила, нов смисъл и съвсем различен звук.
Рак.Раците са само привидно толкова спокойни и спокойни - вътре в душите им бушува истински вихър от емоции, същевременно състоящи се от нежност и чувственост и от тревоги и безпокойство. Ето защо Раците предпочитат да слушат успокояваща мелодия - тя помага за постигане на хармония, възстановяване на спокойствието и ограничаване на вътрешните "демони", които се опитват да се освободят. Раците могат да станат брилянтни композитори или изпълнители - те чувстват този свят като никой друг, а създадените от тях мелодии ще бъдат изпълнени със сила и страст и няма да оставят никого безразличен.
Лъв.Лъвовете нямат особени музикални предпочитания. Музиката за представителите на този знак е вид средство за постигане на конкретна цел. Е, Лвов има една цел - да постигне успех и да приложи своите творчески способности и таланти. Може би затова композиторите, родени под съзвездието Лъв, могат да се преброят на пръсти. Но има много популярни поп звезди сред Лъвовете - Лъвовете идват на света, за да горят и да споделят своя пламък с останалите. А инат плюс постоянство помагат на Лъвовете да станат талантливи изпълнители.
Зодия Дева.Девите няма да получат удоволствие от слушането на обикновена мелодия - в музиката трябва да има смисъл, само тогава представителите на този знак ще могат наистина да се увличат по нея. Музиката на Дева може да включва както драматични, така и забавни истории - всичко, което Девите някога са изпитали или биха искали да изживеят. Девите ще се насладят както на мюзикъли, базирани на класически произведения, така и на модерни новости - например рок опера. Някои Деви не са против да слушат певци, които изпълняват рап - основното е, че текстът е интересен, а не банален и съдържа мистерия и някаква интрига.
Везни.Много хора смятат, че Везните предпочитат класиката. Това се отнася за маниерите и стила на облекло и, разбира се, за музикалните вкусове. Наистина, сред композиторите от миналото има много, които са родени под съзвездието Везни. Но дори сред съвременните музикални изпълнители можете да срещнете представители на този знак. Везните обаче не просто изпълняват музикално произведение – заедно с мелодията те предават всичко, което чувстват, всичко, което мислят, и всичко, което ги вълнува. Може да е идея, която трябва да бъде предадена на хората – Везните използват музика, за да предадат нещо важно.
Скорпион.Енергичен, активен, устремен и страстен – тези качества са присъщи на повечето Скорпиони, а музиката им трябва да е еднаква. Скорпионите обичат огромни зали с тълпи от фенове, дошли да видят своя идол. Но Скорпионите нямат особени предпочитания и много зависи от тяхното настроение. Днес те се наслаждават на запалителните мелодии от миналото, а утре се наслаждават на съвременния хард рок. Но ако Скорпионът е станал фен на някой музикален изпълнител, тогава няма съмнение, че той ще бъде предан на своя идол дълго време.
Стрелец.Стрелците са в крак с живота, а музиката на Стрелците е абсолютно същата като тях – весела, дръзка и запалителна. Композиторите на Стрелците и изпълнителите на Стрелците са любимите на публиката. Няма да донесат тежка музика в масите с обяснения, че това е мелодия за елита. Музиката за Стрелците е живот, тя е бодрост, това е любов и те се опитват да споделят настроението си с другите. Не, Стрелците могат да пеят или слушат тъжни песни. Но защо да разваляте настроението, ако можете да включите "веселото", да увеличите звука в високоговорителите и да ударите тъпанчетата - не за да дразните някого, а така, че целият свят да чуе и почувства колко е страхотно да живееш и слушаш на весела музика.
Козирог.Повечето Козирози са родени лидери, така че защо да не се възползвате от това качество и да споделите музикалните си вкусове с хората?! Козирозите няма да се наслаждават сами на мелодията и целият свят ще я чуе. Музиката, която се слушаше и обичаше през миналия век, беше донесена до масите от композитори и изпълнители, родени под съзвездието Козирог. И в днешно време от приемниците се чуват съвременни композиции, създадени от Козирозите – много хора харесват тази музика, независимо от възраст, професия и националност.
Водолей.Създава се впечатлението, че Водолеите са взели в ръцете си музикален инструмент, преди да се научат да ходят. Дори Водолеят да няма нито слух, нито глас, той ще свири по волята на душата - а вие с наслада ще слушате енергично барабанене и нежни китарни преливания. Самите Водолеи предпочитат нещо леко - тази музика може да се нарече музика за приятелски събирания. Можете да танцувате под мелодията на Водолей или просто да се отпуснете и да се отпуснете. Водолеите усещат настроението на хората и с удоволствие ще „направят“ необходимия музикален съпровод.
Риба.Рибите не следват модата и няма да слушат музика само защото я харесват на техните приятели, колеги или познати. Музиката на Риби е лекота, плавност, мелодия и хармония. Рибите не понасят лъжа и е малко вероятно да се радват да слушат поп музика - нереалистично е да срещнете Риби, наслаждаващи се на безсмислен набор от звуци. Представителите на този знак предпочитат да слушат музикални композиции, които помагат да се отпуснете и да бъдете спокойно „на правилната вълна“ - това може да бъде както класика от минали години, така и модерна сериозна музика