Кой музикален инструмент сте според зодията

Кой музикален инструмент сте според зодията
27 Май 2021

Хората имат своя собствена, ярка индивидуалност, която ги прави различни от другите. Тези личности лесно могат да бъдат съчетани с видовете инструменти. И така, ето кой музикален инструмент сте, според вашия зодиакален знак.

Овен

Родените под този зодиакален знак са смели, уверени и дръзки хора. Те са силни и жизнени и не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието, та затова не е чудно, че хората най-често си ги преставят грабнали електрическа китара. Ясно е че от всеки Овен соло китарист не става, затова може би част от рогатото войнство ще трябва да се ориентира към баса. Но ако и това място в бандата на зодиакалните рокери не им допада, тогава те са пианото.

Телец

Като Земен знак за него ритъмът е важна част от музиката. За разлика от Овена, Телецът не е шоумен по природа. По-скоро е крайъгълният камък на всеки оркестър, банда или ансамбъл. Инструментите на Телеца са пиано, контрабас, бас китара, туба или фагот.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са общителни и действени хора. Много са енергични и поради тази причина те най-много приличат на барабаните. Барабаните пък изискват сила, шумни са и трябва да имаш много енергия и ентусиазъм, за да свириш на тях - точно качествата, които Близнаците притежават.

Рак

На Раците най-много им приляга тромпетът. Луис Армстронг е Рак, роден е на 6 юли. Може да се пробват и да пеят, но няма гаранция че ще им се получи.

Лъв

Лъвът е рок звезда априори. Той трябва да е в светлината на прожекторите и да приема аплодисменти. Така че не може да прилича на тих инструмент, или пък на такъв, който предполага да е на по-заден план на сцената. Перфектният образ за Лъва е китарата. Но ако говорим за класическа музика, той е саксофон, тромпет, флейта или пиано.

Дева

Девите не се страхуват от предизвикателството. Те са перфекционисти и са отдадени и решителни личности. Музикалният инструмент, на който най-много приличат е цигулката. Свиренето на цигулка изисква най-голямото търпение и умения, които Девите притежават. Също така е нужна много практика и упорита работа, които представителите на този знак са готови да положат.

Везни

Хората от тази зодия са весели, приятелски настроени и не обичат споровете. Те са очарователни и сякаш са родени под щастлива звезда. Музикалният инструмент, на който те най-много приличат е флейтата. Тя е идеална за свирене на жизнерадостни, нежни и хармонични мелодии.

Скорпион

Скорпионите са чувствени и мистериозни хора. Те имат силна аура, която действа като магнит на останалите. За тях идеалният музикален инструмент е електрическата китара. Звукът и е мощен, привлекателен, но и доста пронизителен, точно като личността на Скорпионите.

Стрелец

Стрелците са лекомислени и игриви като песента на гайдата, в същото време имат нужда и от малко стабилност, каквато би им дал постоянният тон на ручилото. На гайда се свири не само българска народна музика, но и шотландска, италианска, шведска и т.н. музика.

Козирог

Хората Козирози са бавни и стабилни. Те обаче имат множество аспекти на личността си. От една страна са трудолюбиви и всеотдайни, а от друга са любители на забавленията и приключенията. За тях идеалният музикален инструмент е скордеонът.

Водолей

Водолеите са елегантни, креативни и самодостатъчни. Те са ярки личности, които обикновено са привлечени от необичайни и нестандартни практики. Музикалният инструмент, на който те най-много приличат, трябва да бъде саксофонът. Класически, но загадъчен и интересен, точно като представителите на тази зодия.

Риби

Хората с най-мечтателна душевност – Рибите са с вроден талант и артистични умения. Те обичат да изпробват нови неща и да им дават своя отпечатък. Музикалният инструмент, на който много приличат е синтезаторът. Той дава огромна възможност за творчество. Звуците на клавира са гъвкави и многостранни, точно като личността на Рибите.

Прочетете още